Kryetari Berisha mirëpret në takim nxënës nga Shkolla Fillore “Lismiri” – Lismir

Kryetarit i Komunës së Fushë-Kosovës, z.Burim Berisha priti në takim Drejtoren e Shkollës Fillore “Lismiri” znj.Shemsie Fetahu, arsimtarë dhe nxënës të kësaj shkolle.

Në takim u bisedua për rezultatet e arritura gjatë këtij viti, sfidat dhe mundësitë e avancimit të procesit mësimor.

Kryetari Berisha falenderoi stafin e shkollës dhe nxënësit e pranishëm për angazhimin e tyre duke mundësuar një përmbyllje me sukses të këtij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *