Njoftim për mbajtjen e ushtrimit fushorë “SKIFTERI 02”

Qëllimi i ushtrimit fushorë është testimi i ndërveprueshmërisë të Batalionit të tretë me njësi të specializuara të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK-së), me Komunën e Fushë-Kosovës, me Agjencionin për Menagjimin e Emergjencave (AME), Zjarrfikësit, Policinë e Kosovës, Shërbimet Mjekësore Emergjente (SHME) dhe Kryqin e Kuq.

Ditët e mbajtjes së Ushtrimit:

    E Marte, e Merkurë dhe e Enjte; datë 20, 21 dhe 22 Nëntor  2018

    Ora 8:00 16:00

Vendi:

    Ish ndërtesa e vjetër e Komunës dhe objektet industriale për rreth.

    Fshati Bardh i Madh dhe Mesbardh (Pomozotin).

Kërkohet nga qytetarët që të jenë të informuar dhe bashkëpunues gjatë zhvillimit të këtij ushtrimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *