“PhysioArt”, fillon punën me 18 maj

Njoftim!

Duke u bazuar në vendimin e fundit të Ministrisë së Shëndetësisë për lehtësimin e masave pas përmirësimit të gjendjes epidemiologjike nga COVID-19 në vendin tonë, ordinanca PhysioArt do të filloj punën me datë 18/05/2020 duke ndjekur këshillat dhe udhëzimet e reja të punës, të përcaktuara nga institucionet shëndetësore.

Me qëllim të ruajtjes së shëndetit, terminet janë obligative dhe pacientët duhet të jenë të pajisur me paisje mbrojtëse.

Me respekt,
PhysioArt
+38349122162

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *