Në Fushë-Kosovë po nxirren me barka banorët

Për shkak të reshjeve të shiut dhe të borës, edhe në Fushë-Kosovë ka pasur vërshime.

Si pasojë e gjendjes së krijuar, njerëzit po evakuohen me barka.

Policia ka dalur në Fushë-Kosovë dhe po i ndihmon qytetarët.

Ndërsa, edhe në komunat tjera sot ka pasur vërshime si pasojë e reshjeve të shiut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *